Budgetcoach


Voor wie?
In alle lagen van de bevolking komen, door uiteenlopende oorzaken, financiële problemen voor. Soms door eigen schuld, maar vaak ook ontstaan ze geheel buiten de eigen invloed om. Veel mensen weten het uiteindelijk zelf op te lossen maar voor anderen worden de problemen te groot en lijken ze onoplosbaar.
Hoe komt dat? Het antwoord is eenvoudig: je hoeft er niet veel voor te doen om in een financieel doemscenario terecht te komen. Eerst probeer je alle eindjes aan elkaar te knopen, het ene gat met het andere te dichten of door geld te lenen van vrienden en/of familie. Als je op een bepaald moment het overzicht kwijt bent, kies je ervoor helemaal niets meer te doen. De kop in het zand, we zien wel waar het schip strandt.

Het is natuurlijk beter om het niet zover te laten komen en op tijd aan de bel te trekken. Zoek hulp bij een deskundige. Als je kiespijn hebt, ga je naar de tandarts. Als je wakker ligt van de financiën, dan ga je naar de budgetcoach van Lindersen.
Als het schaamtegevoel veel minder zou zijn, dan zou de hulpvraag veel eerder komen waardoor problemen niet zo uit de hand lopen en men de financiële zaken snel weer op de rit kan hebben.
Wij zijn er voor elke particulier, zelfstandig ondernemer of instelling die zijn financiële zaken weer snel op de rit wil hebben.


Wat mag u verwachten van uw budgetcoach?
Als er vanuit het intakegesprek is gekozen voor een budgetcoach dan maken we samen met u een financieel plan. Daarbij kijken we uitsluitend naar de toekomst. Het gaat erom dat het roer onmiddellijk om gaat. We brengen zo snel mogelijk structuur aan en kijken vooruit naar mogelijke oplossingen op korte en langere termijn.
De budgetcoach helpt u hierbij. Zodra u overzicht in de situatie heeft en problemen uit de weg zijn geruimd, kunt u zelf volgens plan verder gaan. Sommige mensen vinden het fijn dat de budgetcoach nog een tijdje over de schouder meekijkt om zo nu en dan advies te kunnen geven. Ook dat is mogelijk bij budgetcoaching!


Kosten?
De kosten voor budgetcoaching bestaan uit eenmalige intake- en opstartkosten en daarnaast een maandelijks bedrag. U kunt alle tarieven die wij hanteren vinden onder het kopje ‘Kosten’.

Kosten

Aangesloten bij:

logo groot