Wie wij zijn

Lindersen staat onder de bezielende leiding van Karin Linders en Mark Linders.

Karin Linders

Zus van

Mark Linders

Broer van

Na jarenlang gewerkt te hebben in diverse commerciële- en leidinggevende functies, was het tijd de vleugels uit te slaan. Ik merkte dat ik er aan toe was om iets te gaan doen waarbij ik daadwerkelijk het verschil kan maken. Ik doe nu iets waar ik erg goed in ben: ik vind oplossingen bij geldproblemen en breng structuur aan in de financiële situatie van mensen die niet weten hoe ze dat moeten aanpakken. Daar waar anderen geen uitweg meer zien, begint het pas voor mij.

Ik ben jarenlang in het HR- werkveld werkzaam geweest en kreeg daar regelmatig te maken met financiële problemen bij medewerkers. Voorschotten en loonbeslagen zijn de eerste signalen voor problemen die komen gaan. Toen al probeerde ik mensen hierbij te ondersteunen, maar tegenover een werkgever laten zij niet het achterste van hun tong zien. Heel begrijpelijk! Met Lindersen kan ik mensen met financiële problemen veel beter ondersteunen in een gelijkwaardige relatie en dat is geweldig!
Lindersen combineert enthousiaste gedrevenheid met Hollandse nuchterheid: ‘We zijn direct in onze manier van communiceren. We draaien er niet omheen, benoemen zaken zoals ze zijn en houden ons aan gemaakte afspraken. Wij beloven geen gouden bergen en we kunnen zeker niet toveren maar één ding weten we zeker: Samen werkt!’ Kernwaarden: • Duidelijk • Direct • Samen

Aangesloten bij:

logo groot