Financiële zorgverlener Lindersen

U moet keuzes maken die u eigenlijk niet wilt maken.
U bent liever niet afhankelijk van anderen.
U wilt grip krijgen op uw financiën.
Uw financiële situatie lijkt uitzichtloos.

Lindersen is financieel zorgverlener. Vanuit de praktijk weten wij als geen ander hoe ingrijpend het bovenstaande voor u is of kan worden.

Beschermingsbewind is ooit in het leven geroepen voor mensen die niet zelfstandig in staat zijn om hun eigen financiën te beheren. Dit kan door lichamelijke of geestelijke beperkingen. Deze mensen verdienen de beste ondersteuning die er bestaat.

Bij financiële problemen zorgen wij voor structuur en zoeken we samen met u naar oplossingen voor uw problemen. Zo spoedig mogelijk willen we het licht aan het eind van de tunnel weer laten schijnen. Wij helpen u om weer controle op de situatie te krijgen.
Ons motto is: Samen werkt!

Lindersen is een professionele organisatie met gecertificeerde medewerkers. Wij gebruiken overzichtelijke software die toegankelijk is voor onze cliënten. Zo kunt u precies zien wat wij voor u doen.

Wij helpen op een begrijpelijke, eerlijke en transparante manier.

Wij richten ons op particulieren, maar bieden onze diensten ook op de zakelijke markt aan. 
Loopt u als werkgever tegen problemen aan die veroorzaakt worden doordat medewerkers financiële problemen hebben dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.
Hebt u als bedrijf te kampen met particulieren die uw factuur niet betalen, dan kunnen wij ook hier een rol in spelen.
Wij hebben niet de illusie om deze problematiek tot nul te reduceren maar we hebben wel een praktisch plan van aanpak ontwikkeld, speciaal voor werkgevers of bedrijven. Meer informatie hierover kunt u vinden onder het kopje ‘Zakelijk’.

Zakelijk

Op deze website lichten we al onze werkgebieden als financieel zorgverlener toe. Wilt u meer weten wat wij voor u persoonlijk kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u bijzonder graag te woord. U kunt onze contactgegevens vinden onder het kopje ‘Contact’.

Contact

Aangesloten bij:

logo groot